Використання сітчастої мережі - Рахліс, Д. Ю.; Малишев, М. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз сітчастих мереж для подальшого використання отриманих знань на практиці. Розглянуто їх топологію, переваги та недоліки, методи використання та основні поняття сітчастих мережевих систем.
Keywords: аналіз сітчастих мереж; використання отриманих знань