Застосування бібліометричних даних в бібліотечній практиці - Давыдчук, А. В.; Давидчук, А. В.; Davydchuk, A. V. (My University, 2017)
Освещаются особенности места и роли библиометрических данных в практике работы современной библиотеки, в частности – специфика их функционирования в очерченных учреждениях. Внимание акцентировано на социальной детерминанте явления библиометрии, а также его влияние на дальнейшее развитие общества. Висвітлюється особливості місця і ролі бібліометричних даних в практиці роботи сучасної бібліотеки, зокрема – специфіка їх функціонування в окреслених установах. Увагу акцентовано на соціальній детермінанті явища бібліометрії, а також його вплив на подальший розвиток суспільства. The peculiarities of the place and role of bibliometric data in the practice of the modern library are highlighted, in particular, the specificity of their functioning in the outlined institutions. Attention is focused on the social determinant of the phenomenon of bibliometrics, as well as its influence on the further development of society.
Применение библиометрических данных в библиотечной практике
Applying of bibliometric data in library practice
Keywords: библиометрия; библиометрические данные; бібліотека; bibliometry; bibliometric data