Особливості розробки веб-застосунків для електронної комерції - Бєльський, М. С.; Сайківська, Л. Ф. (My University, 2024)
У наш час електронна комерція займає значне місце у цифровій економіці охоплюючи всі фінансові та торгові транзакції, які здійснюються за допомогою комп'ютерних мереж. Це включає весь спектр бізнес-процесів, пов'язаних з проведенням таких транзакцій, від оформлення замовлення до доставки товару покупцю. Електронна комерція відкриває унікальні можливості для бізнесу та споживачів.
Keywords: електронна комерція; розробка веб-застосунків