Дослідження інформаційної технології моделювання навчання у розподіленого віртуального університету - Васильєв, А. Д. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є дослідження моделювання навчання в розподіленому віртуальному університеті, аналіз особливостей віртуального навчального закладу, формалізація навчального процесу та вдосконалення загальної моделі віртуальної навчальної системи за допомогою покращення індивідуалізації освітнього процесу
Keywords: віртуальний университет; навчання; індивідуалізація; дисципліна; студент; викладач; траєкторія навчання