Автоматизований модуль безконтактного пірометра для виміру температур потенційно небезпечних об'єктів - Стеценко, К. В.; Бєлов, П. О. (ХНУРЕ, 2021)
На основі літературних даних і публікацій аналізується автоматизований модуль безконтактного пірометра для виміру температур потенційно небезпечних об'єктів.
Keywords: небезпечний об'єкт; пірометр; вимір температур; електрорадіоелемент