Реляционная теория - назад к основам - Широкопетлєва, М. С. (SQL Saturday Kiev 2015, 2015)
Презентація присвячена узагальненю інформації щодо можливості використання нормальних форм різних порядків при приоектуванні реляційних баз даних.
Keywords: Database; Relations