Дослідження методів моделювання логічних мереж при розробці систем віртуального розподіленого навчання - Бобракова, А. В. (My University, 2024)
Метою роботи є розробка інформаційно-навчальної системи для побудови логічних мереж на основі алгебри скінченних предикатів та основних методів побудови мультиагентної системи підтримки віртуального навчання. Методи розробки базуються на методах математичного моделювання, моделювання розподілених програмних систем та алгебрі скінченних предикатів. У результаті роботи здійснена реалізація інформаційно-навчальної системи використання мультиагентної системи начальних метеріалів для аналізу логічними мережами
Keywords: навчальна система; булева функція; логічна мережа