Сучасні методи біометричної ідентифікації та автентифікації користувачів - Кліпоносова, В. С.; Сєвєрінов, О. В. (ВА ЗС АР; НТУ "ХПІ"; НАУ, ДП "ПДПРОНДІАВІАПРОМ"; УмЖ, 2021)
Метою доповіді є аналіз існуючих методів біометричної ідентифікації та автентифікації, обґрунтований вибір методів для подальшого дослідження та практичного застосування. Найбільшу ефективність захисту забезпечують системи, в яких біометричні методи поєднуються з іншими апаратними засобами автентифікації або декількома різними типами біометричної ідентифікації.
Keywords: ідентифікації користувачів; біометрична ідентифікація; засоби автентифікації; динамічні біометричні методи; статичні біометричні методи