Дослідження алгоритмів інкапсуляції ключів. CRYSTALS Kyber - Циганок, Д. А. (My University, 2023)
Метою роботи є проведення порівняльного аналізу сучасних алгоритмів інкапсуляції ключів, що будуть стійкими у постквантовий період, аналіз алгоритму CRYSTALS Kyber, та його оптимізація. У результаті роботи проаналізовано проблему сучасних поширених алгоритмів у постквантовий період, порівняно посквантові алгоритми, проаналізовано алгоритм CRYSTALS Kyber та оптимізовано його
Keywords: квантовий комп’ютер; пост-квантовий алгоритм; постквантова криптографія