Основні складнощі при виборі архітектури хмарного додатка - Сердюк, Н. Н. (Друкарня Мадрид, 2020)
ІТ-індустрія живе з урахуванням хмарних обчислень. Шаблони споживання послуг дають нові можливості для користувачів, але хмари створюють ряд проблем, коли справа стосується побудови програм у хмарній парадигмі.
Keywords: хмарні технології; архітектура хмарного додатка