Оптико-електронні технології супроводження рухомих об’єктів - Стрілкова, Т. О.; Литюга, О. П.; Неофітний, М. В.; Кожушко, Я. М.; Калмиков, О. С. (Вид-во ПП “ТД Едельвейс і К”, 2020)
В докладі обговорюється метод виявлення рухомих об’єктів, що поєднує кореляційний, різницевий, пороговий методи, а також оптимізацію міжкадрового оброблення послідовності аналізованих кадрів. За допомогою цього методу можна оцінити статистичні характеристики фонової компоненти, обчислити ймовірності виявлення і кореляційний інтеграл, а також оцінити динамічні зміни, викликані рухом малоконтрасних об’єктів.
Keywords: оптико-електронна система; виявлення сигналів; відношення сигнал/шум