Дослідження фрактальних властивостей рядів виробництва і споживання електроенергії в Україні - Кирій, В. В.; Кіріченко, Л. О.; Дейнеко, Ж. В. (My University, 2010)
Проведено дослідження фрактальної структури часових рядів виробництва й споживання електроенергії в Україні, в основі яких лежать нелінійна динаміка й теорія фракталів.
Keywords: аналіз часових рядів; нелінійна динаміка