Підвищення якості і ефективності функціонування систем водопостачання на основі удосконалення принципів їх проектування - Дядюн, С. В. (My University, 2019)
Проведено аналіз особливостей проектування і реконструкції сучасних систем подачі і розподілу води. Запропоновано удосконалити існуючі методи проектування таких систем за рахунок побудови та використання регулюючих ємностей та імітаційних моделей технологічних процесів функціонування цих систем. Проведено порівняльний аналіз якості та ефективності систем подачі і розподілу води з використанням отриманих результатів дослідження. Наведені переваги використання запропонованих рішень. The features of design and reconstruction of modern water supply and distribution systems have been analyzed. It is proposed to improve the existing methods of designing such systems by constructing and using regulatory capacities and imitation models of technological processes of functioning of these systems. A comparative analysis of the quality and efficiency of water supply and distribution systems was conducted using the results of the study. The advantages of using the proposed solutions are given.
Keywords: системи водопостачання; потокорозподіл; автоматизоване проектування; регулюючі ємності; імітаційне моделювання