Система розпізнавання емоцій людини на відео - Алієв, К. А. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – сучасні підходи, які використовуються у розпізнаванні емоцій людини на відео. Предмет дослідження – здійснення аналізу математичної моделі для розпізнавання емоцій людини на відео. Метою роботи є аналіз та розроблення системи розпізнавання емоцій людини на відео. Методи дослідження – різні алгоритми машинних та нейронних мереж.
Keywords: емоція; емоційний інтелект; розпізнавання емоцій людини