Модель ефективності контролю технічного стану складних систем - Іохов, О. Ю.; Стратійчук, І. О. (Одеський національний технологічний університет, 2023)
Ефективність контролю технічного стану складних систем є мірою доцільності їх використання, тобто мірою достовірності інформації, отриманої під час контролю. Необхідність розробки моделі ефективності контролю технічного стану складних систем обумовлено вимогою оцінки кінцевого результату їх подальшого використання в процесі експлуатації. Особливістю запропонованої моделі є обґрунтування узагальненого показника ефективності для оцінювання доцільності подальшого використання складної системи за призначенням за результатами контролю технічного стану.
Keywords: контроль технічного стану; використання складної системи