Розробка інтерфейсу мобільного додатку соціальної мережі на основі принципів HUMAN INTERFACE GUIDELINES - Чусь, В. В.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Розглянуті переваги інтерфейсу додатків, які побудовані з урахуванням рекомендаційHuman Interface Guidelines, та способи покращення інтерфейсу. Розглянуті перспективні методи взаємодії з інтерфейсом та досліджені переваги використання цих технологій.
Keywords: навігація; жест