Напрямки вдосконалення систем асиметричної криптографії в Україні - Долгов, В. І.; Іщенко, Ю. М. (ХНУРЭ, 2009)
Наводяться результати аналізу напрямків вдосконалення систем асиметричної криптографії в Україні. Формулюються задачі практичного впровадження цих альтернативних систем в Україні. The results of analysing directions of improving asymmetric cryptography systems in Ukraine are provided. The problems of practical implementation of these alternative systems in Ukraine are formulated.
Keywords: система асиметричної криптографії; інфраструктура відкритих ключів