Системна модернізація економіки в контексті цілей сталого розвитку: виклики та стратегічні пріоритети - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2025)
Монографія об’єднує комплексні дослідження в області цифрової трансформації, інновацій, безпеки, екологічних викликів та соціально-економічних процесів. Автори аналізують регуляторні, інвестиційні, технологічні та управлінські аспекти розвитку, формуючи цілісне бачення шляхів модернізації економіки України та її інтеграції у європейський простір. Монографія є результатом теоретичних і практичних досліджень з удосконалення методологічного та науково-методичного забезпечення функціонування соціально-економічних систем на мікро-, мезо- та макроекономічному рівнях. Монографія призначена для науковців, викладачів, здобувачів всіх рівнів вищої освіти, фахівців, професіоналів-практиків, які займаються дослідженням механізмів функціонування соціально-економічних систем, напрямів цифрової трансформації в умовах протидії гібридним загрозам, забезпечення економічної безпеки підприємств, галузей, регіонів та країни в контексті цілей сталого розвитку.
Keywords: екологія; екологічні виклики