Принципы обработки и анализа микроскопических препаратов в медицине - Цзяо Ханькунь; Носова, Я. В. (ХНУРЭ, 2020)
Описано проблеми цифрової обробки та аналізу гістологічних зображень. Запропоновано основні принципи розробки програмного забезпечення для обробки зображень для мікроскопічних даних. Розглянуто основні підходи до автоматичної сегментації зображень мікрооб'єктів.
Keywords: мікроскопія; обробка зображень; сегментація