Дослідження методів радіомаскування - Багнюк, Є. В. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – радіолінії спеціального зв'язку. Предмет дослідження – підвищення розвідзахищенності радіолінії спе-ціального зв'язку.. Мета атестаційної роботи – дослідження напрямків підвищення роз-відзахищенності ліній спеціальної радіозв'язку. Методи дослідження – розрахунковий з застосуванням ЕОМ і засобів автоматизованого проектування. У роботі викладається сучасний погляд на проблеми оцінки ефектив-ності систем і засобів спеціального зв'язку. Детально представлена методо-логія розрахунку показників розвідзахищеності радіоліній спеціального зв'язку. Результати: науковий – подальше вдосконалення способів протидії ра-діорозвідці; практичний – вдосконалення техніки побудови захищених ра-діоліній спеціального зв'язку.
Keywords: Радіорозвідка; спеціальний радіозв'язок; радіомаскування; навмисна завада; радіопротидія; розвідзахищеність