Історія формування українського прапора та його роль у боротьбі за незалежність - Ярмоліч, В. Д. (ХНУРЕ, 2021)
Мета роботи — дослідити основні трансформації українського прапора, його символічне значення та визначити його роль при боротьбі за незалежність України.
Keywords: українська державність; українознавство