Мобільні засоби для розпізнавання хвороб рослин на основі зображень - Лиса, Н. К.; Шамановський, Б. В.; Щербина, А. Е. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Робота присвячена розробці мобільних засобів розпізнавання хвороб рослин на основі зображень. Запропоноване рішення дозволяє своєчасно та точно ідентифікувати захворювання рослин за допомогою камер смартфона. Система призначена для фермерів, дослідників і широкої громадськості. Розглянуто особливості його проектування та реалізації. Мобільний додаток є зручним і доступним інструментом для мінімізації втрат врожаю та підтримки зусиль у сфері продовольчої безпеки.
Keywords: фермер; хвороби рослин