Використання «CHAT GPT» у видавничо-поліграфічній галузі - Астахова, А.; Шипова, М. (ХНЕУ, 2024)
З появою технології штучного інтелекту (далі ШІ), такої як ChatGPT, видавничо-поліграфічна галузь зазнала значних змін. ChatGPT, розроблений OpenAI (дослідницька компанія з ШІ, яка займається розробкою та впровадженням передових технологій), є інструментом, що базується на генеративних передбачуваних моделях, який може революціонізувати процес створення, редагування та створення дизайну видавничих-поліграфічних продуктів.
Keywords: видавництво; поліграфія