Проектування та дослідження антени PIFA для зчитувача RFID систем. Частина 2: вплив екрану на ДС та модифікація антени - Чемісов, А. Ф. (ХНУРЕ, 2024)
The purpose of the work is to design and study a compact microstrip PIFA antenna for an RFID system reader.
Keywords: дослідження антени PIFA; модифікація антени