Доцільність використання методу лазерної коагуляції для зупинки носових кровотеч - Приходько, М. В.; Аврунін, О. Г. (ХГУ, 2018)
Лазерна коагуляція судин носа володіє низкою переваг у порівнян- ні з інструментальною операцією. В першу чергу, вона дає найбільш швидкий ефект. Нормальне дихання стає можливим безпосередньо в день операції.
Keywords: коагуляція; лазер; кровотеча; ніс