Метод планування виконання завдань з управління телекомунікаційними мережами на основі вирішення задач нелінійного булевого програмування - Курцев, М. С. (My University, 2018)
Дослідження спрямовано на підвищення оперативності планування розподілу завдань з управління в кластерах телекомунікаційних систем за рахунок розробки методу планування виконання завдань з управління телекомунікаційними мережами на основі вирішення задач нелінійного булевого програмування.
Keywords: Grid; розподілені обчислення; кластер; методи планування виконання завдань; гетерогенні системи; мета-обчислення; distributed computing; scheduling; cluster; methods of planning tasks; heterogeneous systems; meta-calculus