Проєктування та розробка web-сайту «BeCalm» - Стадник, П. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є проектування та розробка web-сайту «BeCalm». Цей сайт пропонує безкоштовну психологічну підтримку українцям. У роботі було вирішено наступні питання: аналіз завдання на кваліфікаційну роботу, огляд досягнень у виробництві та застосуванні web-видань, послідовність виготовлення web-видання, вибір інструментальних засобів розробки, проектування інформаційної структури та навігації, розробка модульної сітки, розробка графічного дизайну, наповнення контентом сторінок видання, верстання web-сайту, тестування і публікація, економічна частина. Пояснювальна записка з кваліфікаційної роботи містить детальний опис усіх етапів проектування та розробки web-сайту. Результат роботи є розроблений web-сайт «BeCalm», який надає психологічну підтримку українцям.
Keywords: навігація; модульна сітка