Застосування штучного інтелекту в промисловості та автомобільній галузі - Удовиченко, О. В. (ХНУРЕ, 2024)
У статті розглядаються технологічні тенденції в промисловості, зокрема використання штучного інтелекту та роботизація процесів. Дослідження показує важливість автоматизації та оптимізації робочого процесу, що стає можливим завдяки поєднанню фізичних технологій з інформаційними системами. Новий підхід відкриває шлях до створення більш ефективних, безпечних та інноваційних виробничих систем у промисловості.
Keywords: штучний інтелект; автомобільна галузь