Автоматизація розрахунку та побудови зубчастих передач на прикладі поліграфічного обладнання - Лихобаба, М.; Табакова, І. (ХНЕУ, 2026)
Зубчасті передачі є критично важливими елементами сучасного поліграфічного обладнання, яке використовується для друку, обробки та складання видань. Вони забезпечують точну передачу крутного моменту між валами, синхронізацію механізмів та стабільну швидкість руху паперу та інших матеріалів.
Keywords: швидкість руху паперу; поліграфія