Дослідження методів нейронного машинного перекладу в реальному часі на прикладі листування багатонаціональної групи - Волков, Є. Д. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження – методи оптимізації нейронного машинного перекладу. Предмет дослідження – методи нейронного машинного перекладу потоків текстової інформації. Мета роботи – дослідження методів нейронного машиного перекладу текстової інформації стандартного та потокового виду та створення моделі машинного перекладу здатної до перекладу групового листування багатонаціональної групи. Методи дослідження – методи нейронного машинного перекладу, переклад з увагою, переклад розмов, методи збереження контексту підчас перекладу.
Keywords: листування; машинний переклад; нейронний машинний переклад; полілог; потоковий переклад; чат