Технологія пріоритетного кольоровідтворення в репродукційній системі - Гордєєв, А. С.; Ткаченко, В. П. (ХНУРЕ, 2022)
Метою роботи є розробка моделі поетапного перетворення кольорових зображень для досягнення якісного кольоровідтворення в репродукційних системах.
Keywords: колір; кольоровідтворення