Проблеми перекладу комп’ютерно-технічних термінів - Білошенко, Г. М. (ХНУРЕ, 2021)
Предметом цієї статті є комп’ютерно-технічні терміни, найуживаніші способи їхнього перекладу та проблеми, котрі за цього виникають.
Keywords: комп’ютерно-технічний термін; спосіб перекладу; транскодування; калькування; комп’ютерно-технічні терміни; адаптивний переклад