Аналіз інтерфейсів та удосконалення засобів онлайн-освіти і дистанційного навчання - Ковтун, С. Ю. (My University, 2024)
В рамках цієї роботи було проведено аналіз існуючих методів у сфері онлайн освіти, виконано пошук методів оптимізації з метою покращення ефективності освітнього процесу. У ході дослідження було виявлено ключові аспекти, що впливають на якість та результативність освіти в онлайн-форматі. Було проаналізовано переваги та обмеження існуючих підходів, а також виявлено основні фактори, які можуть бути оптимізовані для підвищення ефективності освітнього процесу.
Keywords: онлайн-освіта; ux/ui дизайн; мобільний інтерфейс; дістанційне навчання; гейміфікація; машинне навчання