Актуальність задачі SEO оптимізації сайту - Колесник, Л. В.; Бакланов, О. М. (ФОП Петров В.В., 2022)
В умовах постійного розвитку риночних відносин та під впливом жорсткої конкуренції підприємці постійно розвивають та розробляють нові продукти та послуги, більшість з яких використовують Інтернет для їх надання чи продажу. Для постійної наявності клієнтів необхідно, щоб сайт, який пропонує послуги або товари, був зручний і доступний для користувачів, а заодно і для пошукових роботів. Саме цим аспектом і займається SEO оптимізація.
Keywords: SEO оптимізація; зручність сайту