Штучний iнтелект для генерацiї iгрового контенту - Тхоржевський, В. С. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – процес створення ігрового контенту за допомогою нейронних мереж, таких як Audio to Face, Nemesis та подібних. Предмет дослідження – види нейронних мереж та їх архітектур для генерацiї iгрового контенту. Мета роботи – ознайомлення, вибір та дослідження нейронних мереж для генерації iгрового контенту, що визначає найбільш ефективні моделі в навчанні генерації реалістичного ігрового контенту з аудіо – та текстових описів. Методи дослідження – аналіз існуючих алгоритмів видів генеративних моделей. Виділення ключових понять їх роботи, а також аналіз та електронних ресурсів існуючих моделей для вирішення задач синтезу аудіо та тексту у ігровий контент.
Keywords: генерацiя iгрового контенту; Audio to Face