Зміна механізмів Індустрії 4.0 в особливий правовий період - Внукова, Н. М. (ACCESS PRESS, 2022)
Дослідження присвячено визначенню впливу змін правового особливого періоду на розвиток індустрії 4.0. Розглянуто підходи до економіко-правового регулювання під час військового стану на галузі промисловості і хайтек.. Наголошено на значенні кластерного механізму ІАМ щодо відновлення розвитку складових Індустрії 4.0 для визначення переваг їх взаємодії на мега рівні. Потребують пошуку інструменти інституційно-інфраструктурної дії та аутсорсингу для розробки диференційованих заходів державного стимулюючого впливу, зокрема, податкового, в умовах .особливого правового періоду.
Keywords: кластер; правове регулювання; господарська діяльність