Взаємодія метану з водою при високих тисках та можливість його детектування методом абсорбційної спектроскопії - Мачехін, Ю. П.; Кухтін, С. М. (ХНУРЭ, 2011)
В цих тезах розглянуто питання доцільності детектування розчину метану у воді і фактори, що можуть впливати на ефективність спектральних вимірів в цих умовах.
Keywords: Взаємодія метану з водою