Розроблення системи автоматизації для моніторингу та прогнозування стану технологічних процесів - Канунніков М. Ю. (My University, 2025)
Метою дослідження є оптимізація архітектури системи для моніторингу та прогнозування стану технологічних процесів, що включає забезпечення автоматизації аналізу даних і доступу до актуальної інформації в режимі реального часу. Досягнення цієї мети сприятиме підвищенню ефективності управління технологічними процесами та зниженню ризиків можливих збоїв. Завданням дослідження є створення архітектури системи моніторингу, яка включає інтеграцію ключових компонентів, таких як Azure DPS, BusQueue, Stream Analytics, Azure Storage та Power BI. Важливим аспектом є забезпечення автоматичного реагування на зміни в технологічних процесах шляхом впровадження Logic App. Також до завдань входить тестування інтегрованої архітектури в реальних умовах для оцінки її продуктивності.
Keywords: прогнозування стану технологічних процесів; технологічний процес; автоматизація аналізу даних; впровадження Logic App