Методика виявлення тремору у хірургів за допомогою лапароскопічного симулятора - Герман, Т. В. (Дніпро, 2020)
В тезах доповіді пропонується методика для виявлення тремору у хірургів, котра заснована на методі контактної треморометрії та передбачає використання лапароскопічного симулятора Lap-Х Hybrid.
Keywords: тремор; лапароскопічний тренажер; тести; маніпулятор