Діагностика чутливості інноваційно-інвестиційних проектів за критерієм чистої поточної вартості - Полозова, Т. В. (Редакційно-видавничий центр "ОНАЗ", 2014)
Запропоновано математичну модель діагностики чутливості інноваційно- інвестиційних проектів підприємства за критерієм чистої поточної вартості. Отриманий коефіцієнт чутливості пропонується використовувати як додатковий при оцінці економічної ефективності інноваційно-інвестиційних проектів підприємства. Він дозволяє оцінити вплив одночасно кількох внутрішніх параметрів проекту на показник чистої поточної вартості.
Keywords: інноваційно-інвестиційний проект; чутливість інноваційно-інвестиційних проектів; чиста поточна вартість; оцінка економічної ефективності інноваційно-інвестиційних проектів підприємства; коефіцієнт чутливості