Томографічна візуалізація стану моноклональних плазматичних клітин - Абрамова, Г. А.; Аврунін, О. Г. (ХГУ, 2018)
пропонується використовувати методи і підходи, спрямовані на ідентифікацію структури. Мінімально контрольоване навчання і здатність узагальнення є ключовими елементами в цьому відношенні. Планується використовувати методи, засновані на класифікації, спираючись на алгоритми машинного навчання, такі як випадкові лісу, щоб дізнатися оптимальні дескриптори для локального зовнішнього вигляду.
Keywords: мієлома; клітини; моноклональна; плазматична; анатомічні орієнтири