Зменшення виробничих відходів завдяки автоматизації поліграфічних процесів - Чугай, С. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
У наш час сучасне друкарське обладнання оснащено різними системами управління, дистанційного керування, що дозволяють прискорити процес їх налаштування та оптимізувати процес друку. Надалі удосконалення системи керування повинно мати розвиток у напрямку скорочення часу необхідного для приладки друкарської машини і зменшення кількості отриманих відходів.
Keywords: виробничі відходи; автоматизація поліграфічних процесів