Вплив сучасних технологій на навчальні видання - Ярміш, А.; Бокарєва, Ю. (ХНЕУ, 2024)
Тенденції в сфері дизайну дуже швидко змінюються, як і вимоги споживачів, те що було популярно кілька років тому, на сьогоднішній день є застарілим та не цікавим для сучасного споживача.
Keywords: навчальне видання; поліграфия