Факторний аналіз фотополімерних смол для 3D-друку - Коротун, Є. В. (Kharkiv National Unіversitety of Radіo Elektronіcs, 2023)
У даній роботі розробляється вибір фотополімерних смол для фотполімерного 3D-друка, що дозволяє визначити вплив фотополімерних смол на збереження геометричних розмірів 3D моделі.
Keywords: фотополімерний друк; факторний аналіз; фотополімерні смоли; LCD 3D-друк