Дослідження проходження радіохвиль міліметрового діапазону через різні види матерії - Кондратенко, О. В. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження - Поширення радіохвиль міліметрового діапазону. Предмет дослідження - Дослідження і оцінка роботи антен міліметрового діапазону з внесенням перешкод. В кваліфікаційній роботі проведені огляд та досліджено проходження радіохвиль міліметрового діапазону через різні види матерії. Проведено експеримент проходження радіохвиль міліметрового діапазону через різні види матерії.
Keywords: міліметровий діапазон; радіохвиля; види матерії; мобільний зв’язок