Вибір переважних протоколів маршрутизації бездротової сенсорно-актуаторної мережі методом аналізу ієрархії - Безрук, В. М.; Скорик, Ю. В.; Власова, В. А. (V-th International Scientific Practical Conference, 2016)
Проведено аналіз протоколів маршрутизації, що використовуються у бездротових сенсорно-актуаторних мережах (БСАМ). Розглянуто процес вибору ефективного протоколу маршрутизації для застосування в польових сенсорних мережах з локалізацією елементів методом аналізу ієрархій. Виявлено енергоефективний протокол маршрутизації на основі місця розташування вузлів БСАМ.
Keywords: сенсорная сеть; маршрутизация; критерий выбора; энергоэффективность; метод анализа иерархий