Офіс розвитку малого та середнього підприємництва в Україні: плани та перспективи - Заблодська, І.; Завойських, Ю.; Татарченко, О. (Baltic International Academy, 2019)
У статті визначено необхідність і доцільність створення Офісу розвитку малого і середнього підприємництва України, який буде працювати як консультативно-дорадчий орган, що надає підтримку підприємцям. Визначено завдання Офісу розвитку малого і середнього підприємництва, подано процес формування політики розвитку МСП і визначено перелік пілотних проектів, які повинні бути реалізовані. Відзначено, що в подальшому Офіс має надавати аналітичну інформацію про результати діяльності. // The article identifies the necessity and expediency of creating the Small and Medium-sized Enterprise Development Office in Ukraine, which will act as an advisory body providing support to entrepreneurs. The tasks of the Small and Medium-sized Enterprise Development Office were identified, the process of forming the SME development policy was formulated and a list of pilot projects to be implemented was identified. It was noticed that in the future the Office should provide an analytical information on the performance.
Keywords: малий і середній бізнес; плани; проекти; small and medium business; plans; projects