Вплив параметрів виробничого середовища на продуктивність праці оператора комп’ютерного набору - Жидецький, В. Ц.; Лях, І. М. (ХНУРЕ, 2022)
У проведених дослідженнях було зосереджено увагу на питаннях впливу параметрів виробничого середовища, які можуть змінюватися у доволі широких межах на продуктивність роботи певної професійної групи працівників, а саме операторів комп’ютерного набору (ОКН) із врахуванням специфіки їх трудового процесу та особливостей його проведення.
Keywords: оператор; середовище