Система керування дельта роботом зі зворотнім зв’язком - Левченко, Є. В.; Стрілкова, Т. О. (My University, 2019)
У даній науковій роботі проводиться дослідження що до розрахунку параметрів та проектування системи курування роботом конфігурації – дельта. Система реалізована на основі тензометричного блоку сенсорів HBM50, графічний інтерфейс користувача виконаний за допомогою програмного пакету LabView. Серед переваг можна відзначити, відсутність необхідності щоразу коригувати положення перед початком виконання операції, висока роздільна здатність вимірювальної величини.
Keywords: контролер; керування дельта роботом; зворотній зв’язок