Декомпозиция структур больших многосвязных сетей - Скляров, А. Я.; Макрушан, И. А.; Кайдалова, Н. В. (My University, 2007)
Запропоновано метод декомпозиції структур складних багатокомпонентних мереж, заснований на побудові аналогової моделі мережі й імовірнісному алгоритмі пошуку оптимальної розбивки. Дано рекомендації із практичного використання запропонованого підходу.The problem of analysis synthesis of multiсonnected networks with large dimension are considered. The method of decomposition of complicated multicomponent net structures based on construction of network analog model and probabilistic algorithm of optimal decomposition search is proposed.
Keywords: багатокомпонентні мережі; декомпозиція структури мережі; аналогова модель; пошук оптимальної розбивки; імовірнісний алгоритм; імітаційний експеримент